تبلیغات
کلبه تنهایی من - لبنیات

فونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا ساز

لطفا از تمام مطالب دیدن فرمایید.
از اون جایی که دارم کارشناس تغذیه میشم (جو هم نگرفتم هاخوب دیگه الانم رژیم گرفتم 3 وعده نون پنیر میخورم دارم زخم معده میگیرم)
این پست درباره ی لبنیاته
منبع هم سایت طبایع
لبنیاتو سعی کنید از کارخونه ها نخرید محلی بخرید که توش وایتکس و پالم و هزارتاچرت وپرت دیگه نباشه مالبنیات مونو از کاشان محلی میخریم خواستید بگید آدرس بدم تو تهران کسی رونمیشناسم

پنیر تازه موجب تقویت معده و روده و کلیه می شود.

·        همچنین ملین شکم است و سبب تولید خلط صالح می شود.

·        پنیر دیرهضم است ولی بعد از هضم سریعا در اعضا نفوذ می کند.

·        پنیر با مغز گردو و آویشن فوق العاده چاق کننده است.

·        برای سردمزاجان زیان آور است و مصلح آن عسل، نعناع و آویشن می باشد.

·        پنیر نمک زده کهنه از بین برنده بلغم می باشد و همچنین موجب تقویت اشتها و امعاء شده، ولی چون رطوبات بدن را خشک می کند سبب لاغری است. از عوارض این نوع پنیر تولید سنگ می باشد و مصلح آن مغز گردو است.

·        پنیر غیرچکیده که به فارسی دلمه می گویند؛ تری بسیار دارد و خواب آور می باشد و برای تب، دق، سل و التهاب معده و رفع خشکی پوست و یبوست و وسواس و بیماری های صفراوی و التهاب خون مفید است. اما برای سردمزاجان مضر است.

·        هترین دوغ، دوغ تازه از ماست شیر گاو است که روغن آن را به طور کامل گرفته باشند.

·        دوغ باعث تسکین جوشش خون می شود و در گرم مزاجان سبب تقویت نیروی جنسی می گردد.

·        مصرف آن سبب چاقی می گردد.

·        دوغ سبب کاهش التهاب معده و کبد شده و همچنین موجب تسکین تشنگی می گردد.

·        همچنین دوغ سبب کاهش شدت تب دق می شود.

روغن گاو از بقیه روغن ها بهتر و لطیف تر بوده، هرچه کهنه تر شود حرارتش بیشتر و رطوبت آن کم تر می شود.

·        تحلیل برنده، باز کننده انسداد، نرم کننده پوست، چاق کننده بدن و ملین بوده؛ برای بیماری های مغز و اعصاب بیماری های ریه و سرفه خشک، بیماری های کبد و طحال مفید است.

·        چاق کننده (مخصوصا اگر با شکر و خشخاش استفاده شود که بسیار چاق کننده است)، دفع کننده بثورات و جوش ها بوده و در رفع ورم های پشت گوش، زیر بغل و کشاله ران به خصوص در اطفال و زنان موثر است.

·        اگر روغن کهنه را مرتب شب ها بر صورت بمالند و تا صبح بماند، لک صورت را پاک کرده و رنگ صورت را زیبا و صاف می کند.

·        زیاده روی درمصرف آن سبب ضعف و سستی دهانه معده شده و همچنین اشتها را کم می کند.

هترین شیر ، شیر تازه دوشیده ی گاو جوان ، چاق ، سالم و سفید که طعم و بوی بد نداشته باشد . شیر در افراد گرم مزاج غلبه خون ، محرک نیروی جنسی ، اشتها آور و چاق کننده می باشد. برای افراد دارای مزاج صفراوی و خشک ، یبوست و معتادین به تریاک مفید و برای اعصاب و معده های ضعیف و امراض بلغمی و افراد سرد مزاج صفر است . خوردن ان با برنج به صورت شیر برنج یا فرنی جهت طول عمر و زیبایی پوست و باگردو وخرما برای چاق کردن بدن و زیبایی پوست و تقویت نیروی جنسی مفید است . خوردن آن صبح ناشتتا و بدون مصلح موجب بستن آن در معده و در نتیجه لرز و غش و اختلاط عقل می شود که درمان ان استفراغ کردن ، و یا خوردن سکنجبین عسلی و ... می باشد . زیاد خوردن آن (بیشتر از 700-1400 گرم درروز ) باعث سنگ کلیه و مثانه ، تب و خارش بدن می شود .

·        شیر حیوانی که از لحاظ مدت حاملگی مثل انسان باشد؛ بهتر از سایر شیرها است. بنابراین شیر گاو از سایر شیر ها بهتر است.

·        شیر بز و گوسفند پس از شیر گاو از بهترین شیرها هستند.

·        بهترین شیر، شیر تازه دوشیده گاو جوان است که چاق و سالم باشد وشیر آن سفید بوده و طعم و بوی بدی نداشته باشد.

·        در مصرف شیر می بایست چند نکته را رعایت کرد: اول اینکه باید به مقدار معتدل مصرف شود؛ دوم اینکه در بعضی اوقات، و نه به صورت مداوم میل شود و سوم اینکه با مصلحات آن مصرف شود.

·        روش جوشاندن شیر به این نحو است که به اندازه یک چهارم شیر، آب شیرین به آن اضافه گردد و سپس در حرارت ملایم بجوشانند تا آبی که افزوده شده تبخیر گردد.

·        شیر حافظ رطوبات اصلی بدن است و برای فراموشکاری، مالیخولیا، افسردگی وسواس، خفقان و زخم های عفونی ریه مفید است.

·        شیر مقوی قلب است.

·        شیر سبب لینت و نرمی شکم می گردد.

·        شیر در افراد گرم مزاج مانع غلبه خون، محرک نیروی جنسی، اشتهاآور و چاق کننده می باشد.

·        مصرف شیر به صورت شیربرنج و فرنی سبب طولانی شدن عمر و خوش رنگی صورت می شود.

·        مصرف شیر با گردو و خرما و برای چاق کردن بدن و زیبایی پوست و تقویت نیروی جنسی مفید است.

·        شیر برای سوداویان و صاحبان مزاج سرد و خشک و همچنین معتادان مفید است.

·        مصرف شیر به همراه چیزهای ترش و یا شور و یا گوشت و تخم مرغ و ماهی و  ترب و پیاز و میوه های تازه و و سبزیجات و برخی حبوبات زیان آور است.

·        مصرف غذا پس از شیر و بلافاصله خوابیدن پس از مصرف آن سبب فاسد شدن آن می شود.

·        در مناطق گرم و مخصوصا در جوانان و در فصل تابستان شیر پس از مصرف به صفرا تبدیل می شود.

·        بهترین موقع برای مصرف شیر در جوانان بهار و در پیران تابستان است.

·        مداومت در مصرف شیر سبب تولید سنگ کلیه و مثانه، تب و خارش بدن می شود.

·        مصرف زیاد آن برای دندان و لثه زیان آور می باشد.

·        خوردن آن صبح، ناشتا و بدون مصلح موجب بستن آن در معده و در نتیجه لرز و غش و اختلاط عقل می شود که درمان آن استفراغ کردن، و یا خوردن سکنجبین عسلی می باشد.

·        مصرف قاراقروط سبب تسکین تیزی صفرا و خون میشود و تشنگی را برطرف می کند.

·        برای حرارت معده و کبد و اسهال صفراوی و تب های صفراوی گرم مفید است.

·        مصرف موضعی و مالیدنی آن می تواند برای ورم های حاد مفید باشد.

·        غرغره آن برای آفت و زخم های دهان و لثه و حلق و ورم های گرم آن مفید است.

·        ضرر آن بر این است که دارای غذائیت و ارنژی کمی است و زیاده روی در مصرف آن سبب نفخ و قولنج می گردد.

·        کشک، قابض و سردکننده است و و موجب تسکین تیزی صفرا و خون می شود.

·        بریان کرده آن برای رفع اسهال مزمن بسیار موثر است.

·        دیر هضم است و سبب تولید بلغم خام و باد  مخصوصا در مزاج های سرد و تر می گردد.

·        ماست چکیده گرم و تر  در درجه 1 است و مصلحات آن« مغز گردو، آویشن، عسل، نعناع خشک و سبزی های معطر است.

·        مرطوب کننده، اشتهاآور، چاق کننده، تقویت کننده نیروی جنسی گرم مزاجان بوده و در برطرف کردن تشنگی و افزایش رطوبت بدن موثر است.

·        غذائیت (انرژی) آن از دوغ بیشتر است.

·        ماست دیرهضم بوده و برای سردمزاجان و کسانی که معده سرد دارند مضر است.

·        خوردن آن با اطریفل جهت تقویت معده و با برنج یا آرد برنج بوداده برنج برای اسهال گرم مفید است.



تاریخ : شنبه 22 شهریور 1393 | 10:57 ب.ظ | نویسنده : Me | نظرات
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.