تبلیغات
کلبه تنهایی من - سالاد گل کلم(پیش غذا)

فونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا ساز

لطفا از تمام مطالب دیدن فرمایید.
به به نوش جان

زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
نوع خوردنی: 
سالاد
وعده: 
پیش غذا

گام ۱

مواد لازم:
گل کلم متوسط ..................... نصف
ذرت شیرین ( کنسرو ذرت) ....... 8 قاشق غذاخوری
ژامبون ................................. 5 ورقه
گوجه فرنگی ......................... 1 عدد
زیتون سیاه .......................... 10 عدد
نعنا خشک ........................... نصف قاشق غذاخوری
روغن زیتون .......................... یک قاشق غذاخوری
فلفل ................................... مقداری
لیمو ترش ............................. 1 عدد
مایونز .................................. 2 قاشق غذاخوری
کچاپ .................................. 1 قاشق چایخوری

گام ۲

ابتدا بلال را آبپز کنید. میتوانید به جای بلال تازه از کنسرو ذرت استفاده کنید

گام ۳

گل کلم را خرد کنید

گام ۴

و در ظرفی بریزید

گام ۵

گوجه را خرد و با گل کلم مخلوط کنید

گام ۶

زیتون سیاه را نیز خرد کنید

گام ۷

و به مواد اضافه کنید

گام ۸

ژامبون را خرد کرده و به مواد اضافه کنید

گام ۹

برای سس سالاد مواد زیر را مخلوط کنید
روغن زیتون + مایونز + کچاپ + آب لیمو ترش + نعنا خشک + فلفل

گام ۱۰

دانه های بلال را جدا کرده

گام ۱۱

و به مواد اضافه کنید

گام ۱۲

سس مورد نظر را روی مواد ریخته، مخلوط کنید طوری که تمام مواد به سس آغشته شود.

گام ۱۳

در یخچال بگذارید و پس از خنک شدن سرو کنید.


تاریخ : سه شنبه 11 شهریور 1393 | 01:45 ب.ظ | نویسنده : Me | نظرات
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.