تبلیغات
کلبه تنهایی من - قیمه نثار(غذای اصلی)

فونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا ساز

لطفا از تمام مطالب دیدن فرمایید.
ما امروز این غذا رو داشتیم نوش جان



زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
۳۰ دقیقه تا یک ساعت
نوع خوردنی: 
پلو
خوردنی برای چند نفر: 
4
وعده: 
شام یاناهار
منطقه / قومیت: 
قزوین
مناسبت: 
مجلسی یا همیشگی

مواد اولیه

قیمه نثار یك غذایی قزوینی است. در قزوین ادویه ای موجود هست به نام ادویه مخصوص قیمه نثار  كه اگر بتوانید  نوع مرغوب آن را پیدا كنید، غذای شما بی نهایت خوش عطر می شود. این غذا درگذشته جزو غذاهای تشریفاتی محسوب می شد و در عروسی ها هم به عنوان شام عروسی  همراه با سبزی خوردن سرو می شده است.

برنج ................................................ 4 پیمانه

گوشت خورشتی .................................. 300 گرم

پیاز ................................................... 1 عدد

خلال پسته و بادام و پرتقال شیرین هر كدام یك سوم پیمانه

زرشك .............................................. یك سوم پیمانه

شكر .................................................  1 قاشق غذاخوری

زعفران آب كرده ..................................نصف لیوان

گلاب ............................................... 1 قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی ............................... یك قاشق غذاخوری

نمك و فلفل و زردچوبه و دارچین ( در صورت تمایل زیره و هل) به مقدار لازم

كره و روغن مقداری

گام ۱

برنج را به صورت آب كش درست كنید در این فاصله زمانی تا درست شدن پلو،  پیاز را خرد کرده با كمی روغن  تفت دهید

گام ۲

گوشت را به قطعات مساوی تقسیم كنید

گام ۳

گوشت را به پیاز در حال تفت اضافه كرده و هم بزنید

گام ۴

به آن نمك و فلفل و زردچوبه  و دارچین بزنید

گام ۵

رب گوجه فرنگی را با كمی آب رقیق كرده به مواد اضافه كنید

گام ۶

سپس در قابلمه یا زود پز را بگذارید تا گوشت حسابی با حرارت ملایم پخته شود.

گام ۷

ابتدا زرشك را شسته و كره را ظرفی بریزید و روی اجاق با حرارت ملایم بگذارید و زرشك را به آن اضافه كنید

گام ۸

شكر به آن اضافه كنید

گام ۹

خلال بادام و پسته را به آن اضافه كنید

گام ۱۰

و هم بزنید

گام ۱۱

سپس خلال پرتقال به آن اضافه كنید

گام ۱۲

گلاب به آن اضافه كنید (‌توجه داشته باشید اگر تمام مواد شما تازه و مرغوب باشد در خوش رنگ و خوش عطر كردن خوراك شما بسیار موثر است) مخصوصا گلاب، خلال ،بادام ، پسته و پرتقال

گام ۱۳

بعضی ها مایلند گوشت را همراه با برنج دم بگذارند ،‌این كار سلیقه ای است من در اینجا پلو و مواد را جداگانه درست كردم و بعد از اینكه هر دو آماده شد ،‌كمی از برنج را زعفرانی، گوشت را لابه لای پلو و بعد با انواع خلال روی آن را تزئین كردم.  انتخاب با خود شماست . نوش جان



تاریخ : یکشنبه 9 شهریور 1393 | 03:47 ق.ظ | نویسنده : Me | نظرات
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.